+97167434446 | info@deansschool.org

Classes Development at Deans International School – تطوير الفصول الدراسية في مدرسة العمداء الدولية

Classes Development at Deans International School – تطوير الفصول الدراسية في مدرسة العمداء الدولية

April 19, 2015 admin Comments: 0

تبعا للتطور التقني في العملية التعليمية والتربوية و لسعينا في الرقي بأبنائنا الطلبة وتوفير السبل المتطورة ، يسعدنا إخباركم بأننا قمنا بتزويد جميع الفصول  بأدوات تعليمية حديثة ومتطورة في مدرسة العمداء الدولية

أجهزة القلم الذكي (e-beam)
(أجهزة عرض(بروجكترات

بدلا من الأدوات التقليدية كالطباشير والسبورة ، حيث يستفيد الطلبة  من عمل وعرض رسومات إلكترونية ، عروض تقديمية ، صور ، فيديوهات  بالإضافة إلى إستخدام الإنترنت في الفصل وبالتالي تصل المعلومة إلى الطالب بصورة أسرع وأسهل.

Teacher_and_students

Following the latest trends of technical development in the educational process and we are pleased to inform you that we have provided all the modern educational tools at Deans International School

  • Data Show Devices (Project)
  • Smart pen devices (e-beam)

Instead of using the traditional tools like the normal white board, students get benefits by displaying electronic graphs, presentations, photos, videos as well as use of the Internet in the classroom and thus reach information to students faster and easier

Comments are closed.